Become an agent

Gillar du matlagning, människor och frihet under ansvar? Kanske är jobbet som oberoende Thermomix-konsulent något för dig!

Välj själv om du bara vill jobba extra eller satsa på heltid, du bestämmer hur mycket tid du vill investera.

Thermomix har tiotusentals konsulenter världen över som bestämt sig för att förvandla sin passion till sitt yrke. Vi förser dig med all utbildning och support du behöver för att lyckas.

Vi förändrar människors liv.

Läs våra konsulenters historier.

maria
Maria

“När jag flyttade till Sverige insåg jag snabbt att Thermomix® inte var så välkänd här, så jag såg det direkt som en möjlighet att berätta om hur fantastisk Thermomix® är. "

Maria:

“I början kände jag inte så många i Sverige, men när jag blev Thermomix®-konsulent fick jag anledning att ta kontakt med den stora grupp som invandrat hit till Sverige. Arbetet underlättades av att många kände till Thermomix® från sitt hemland. Efter hand lyckades jag även få kontakt med fler svenskar. Nu kan jag säga att jag också fått mycket goda vänner och ett mycket aktivt socialt liv.

Att vara en del av Thermomix®-teamet ger mig inte bara en bra inkomst, utan också ett rikt och mångsidigt socialt liv. Och allt detta samtidigt som jag får hålla på med det jag gillar bäst – umgås med människor och prata om matlagning!"

Ulrika

“Jag bestämde mig för att börja sälja Thermomix® när jag var föräldraledig med min andra dotter. Jag ville ha ett tillskott i kassan och samtidigt kunna ta hand om barnen och då var Thermomix® perfekt! "

Ulrika:

“Under min föräldraledighet gladde jag mig åt att få kvalitetstid med min baby, och för att kunna förlänga föräldraledigheten ville jag tjäna lite extrapengar. Men hur skulle jag lyckas med det och samtidigt ta hand om mitt barn? Sedan insåg jag att om Thermomix® var så användbar för mig som småbarnsmamma skulle det vara väldigt enkelt att visa den för andra småbarnsföräldrar.

Så på dagarna umgås jag med andra i samma situation, och har samtidigt möjlighet att prata om Thermomix® och förklara allt fantastiskt man kan göra med den. Thermomix® hjälper mig med måltiderna till både barnen och oss vuxna. Den sparar tid och pengar och hjälper mig att laga riktiga måltider till hela familjen. Den fixar också de bästa och nyttigaste puréerna till småbarn! Jag tycker verkligen att det är enkelt och roligt att förklara och demonstrera just detta för andra som befinner sig i samma situation som jag.

Nu har jag en bra extrainkomst som dessutom håller mig socialt aktiv. "

Anna

“Jag blev konsulent eftersom jag såg det som ett enkelt sätt att tjäna ihop till min egen Thermomix®. Jag tänkte att det skulle bli enkelt att hitta sex personer som skulle kunna vara intresserade av Thermomix®. Och det var det! Som konsulent har jag fått en fantastisk extrainkomst som går att kombinera med mitt heltidsjobb. "

Anna:

“Det jag gillar med att vara Thermomix®-konsulent är att jag inte behöver lägga all min tid på det. Och jag har heller ingen fullspäckad kalender. Jag bestämmer själv när, hur och hur mycket tid jag jobbar med denna aktivitet. Utan press. Jag är min egen chef!

Så för mig är det bara att snappa upp de möjligheter jag råkar på i vardagen och följa upp tidigare försäljning så får jag snabbt kontakt med nya kunder som är intresserade av en demo, och som eventuellt köper en Thermomix®. Jag ägnar mig i regel åt detta några kvällar i månaden eller några timmar under helgen. Det beror på hur mycket jag vill satsa. Funkar jättebra för min del!

Det är flexibelt, enkelt och stimulerande. Och jag får göra det jag gillar: träffa människor och visa dem hur fantastisk och lättanvänd Thermomix® är!"

Så här blir du konsulent

Följ de här enkla stegen.

ico_time

Var med på en informationsträff

Vi berättar om fördelarna med att bli konsulent och hur du bäst lyckas i din nya karriär. Håll utkik efter nästa evenemang i närheten av dig.

ico_money

Skaffa en Thermomix® och ett startkit

När du blir konsulent behöver du en Thermomix för att kunna demonstrera inför dina kunder. Om du inte redan äger en maskin ger vi dig möjligheten att kostnadsfritt få en egen Thermomix genom att sälja dina första sex maskiner. På så sätt krävs ingen egen investering. Du kan när som helst välja att avbryta processen, utan krångel och köptvång.

ico_recipes

Delta i en kurs för nybörjare

Om du aldrig använt en Thermomix tidigare ger vi dig de verktyg och den utbildning du behöver. Vi står vid din sida under hela upplärningsprocessen och hjälper dig att nå ditt mål.

Läs mer här om plats och tid för våra kommande informationsträffar.

Ta chansen.

Skicka in formuläret så berättar vi mer om hur det fungerar att vara konsulent hos.

Ja tack. Jag vill gärna få mer information från Thermomix i form av nyheter, kampanjer, evenemang och recept.

Genom att välja "Fortsätt" godkänner du Simple Cooking Sverige AB medlemsvillkor.