Finansiera ditt thermomix

Inte så dyrt som du tror

Du kan delbetala ditt köp av Thermomix,
från endast 309 SEK/månad.

“Om du verkligen vill ha en Thermomix nu är detta ett bra tillfälle. Vi erbjuder flera finansieringsalternativ för din nya Thermomix. Läs mer här om våra finansieringsalternativ. “

Finansiera ditt Thermomix-köp

Du kan finansiera din nya Thermomix på flera sätt, välja antalet delbetalningar och den betalningsmetod som passar dig bäst. 

Vi erbjuder dig därför möjlighet till finansiering från två banker som erbjuder olika villkor.Läs mer om de olika alternativen och tveka inte att fråga oss om du undrar över något.

Kom bara ihåg att krediten som dessa två banker erbjuder förutsätter deras godkännande och att.

Thermomix inte är inblandad i den processen.

descarga (1)
Antal månatliga delbetalningar Uppläggningsavgift (SEK) Månadskostnad (SEK)
3 månader 3 95 5212
5 månader 5 195 3147
1 år 11 295 1470
2 år 23 495 727
6 år 72 495 309

Avgifterna är cirkapriser som var giltiga när denna sida publicerades och kan ha ändrats av Santander Consumer Bank vid tidpunkten för din kreditansökan. När du lämnar in din kreditansökan får du bindande, detaljerad information om alla kostnader, räntesatser och månatliga delbetalningsbelopp. 


För närvarande har vi inte något ansökningsformulär tillgängligt online på vår webbplats. Så om du vill finansiera ditt köp genom Santander Consumer Bank måste du kontakta oss på info@simplecooking.se så lotsar vi dig vidare i processen. 

klarna-logo_1
Antal månatliga delbetalningar Månadskostnad (SEK)
6 månader 6 2707
1 år 12 1405
2 år 24 758
3 år 36 538

Avgifterna är cirkapriser som var giltiga när denna sida publicerades och kan ha ändrats av Klarna vid tidpunkten för din kreditansökan. När du lämnar in din kreditansökan får du bindande, detaljerad information om alla kostnader, räntesatser och månatliga delbetalningsbelopp. 
Om du vill finansiera ditt köp genom Klarna kan du göra det på vår webbplats i utcheckningsprocessen: välj bara ”delbetalning/installments” som betalningsmetod.

Ansvarsfriskrivning: finansieringen som beskrivs på denna webbplats tillhandahålls av externa banker utan koppling till Simple Cooking Sverige AB (Thermomix officiella distributör i Sverige). Krediten är villkorad av bankens godkännande enligt bankens egna bedömningsgrunder.

Simple Cooking Sverige AB är inte delaktig i eller tillhandahåller information om den algoritm som bankerna använder för att godkänna eller avslå kreditansökan.

Om kreditansökan godkänns tecknar konsumenten ett avtal direkt med banken, som är helt fristående från Simple Cooking Sverige AB.