How to earn your thermomix

Anna

“Jag blev konsulent eftersom jag såg det som ett enkelt sätt att tjäna ihop till min egen Thermomix®. Jag tänkte att det skulle bli enkelt att hitta sex personer som skulle kunna vara intresserade av Thermomix®. Och det var det! Som konsulent har jag fått en fantastisk extrainkomst som går att kombinera med mitt heltidsjobb. "

Anna:

“Det jag gillar med att vara Thermomix®-konsulent är att jag inte behöver lägga all min tid på det. Och jag har heller ingen fullspäckad kalender. Jag bestämmer själv när, hur och hur mycket tid jag jobbar med denna aktivitet. Utan press. Jag är min egen chef!

Så för mig är det bara att snappa upp de möjligheter jag råkar på i vardagen och följa upp tidigare försäljning så får jag snabbt kontakt med nya kunder som är intresserade av en demo, och som eventuellt köper en Thermomix®. Jag ägnar mig i regel åt detta några kvällar i månaden eller några timmar under helgen. Det beror på hur mycket jag vill satsa. Funkar jättebra för min del!

Det är flexibelt, enkelt och stimulerande. Och jag får göra det jag gillar: träffa människor och visa dem hur fantastisk och lättanvänd Thermomix® är!"

Läs detta vittnesbörd från Anna:

Många av våra kunder har tjänat ihop till sin Thermomix helt på egen hand. Låter det som en utmaning?

Det är enklare än du tror! Du har tre månader på dig att hitta sex personer som kan tänka sig att köpa en Thermomix.

Vi stöttar med utbildning och demonstrationer längs vägen så du behöver aldrig känna dig ensam.

När du bestämt dig för att ta första steget får du en Thermomix av oss. Du får givetvis använda den både hemma och vid dina kunddemonstrationer. Du betalar endast en deposition på 2 950 kr som du får tillbaka så fort du sålt dina sex maskiner och blir ägare till din Thermomix.

Om du ångrar dig under resans gång eller inte lyckas sälja alla sex maskiner behöver du inte oroa dig. Antingen lämnar du tillbaka din Thermomix eller så får du köpa den för ett reducerat belopp baserat på hur många maskiner du lyckats sälja. Enkelt, eller hur?

Många som lyckats sälja sex Thermomix-maskiner vill gärna fortsätta vara konsult även efteråt. Läs mer om hur du kan bli fristående konsulent.

Tre enkla steg för att bli konsulent:

ico_time

Var med på en informationsträff

Läs om fördelarna med att bli en oberoende Thermomix®-konsulent och hur detta kan förändra ditt liv.

Håll utkik efter nästa evenemang i närheten av dig.

ico_money

Skaffa en Thermomix® och ett startkit

För att bli konsulent behöver du en Thermomix® för dina demonstrationer.

Och om du inte redan har en ger vi dig möjligheten att få din egen Thermomix® genom att sälja dina första maskiner. På så sätt krävs ingen egen investering.

Och om du under processens gång känner dig osäker och ändrar dig kan du när som helst avbryta. Utan köptvång. Inte fientlig eller av någon typ. Väldigt enkelt!

ico_recipes

Delta i en kurs för nybörjare

Oroa dig inte. Vi ger dig de verktyg och den utbildning du behöver för att lyckas.

Och vi står vid din sida under hela upplärningsprocessen.

Din framgång är vårt mål! Så vi hjälper dig att nå dit.

Läs mer här om plats och tid för våra kommande informationsträffar.

Ta chansen.

Vi hoppas du vill inleda en inspirerande karriär som konsulent hos oss.

Skicka in formuläret så kontaktar vi dig för att reda ut dina frågor.

Ja tack. Jag vill gärna få mer information från Thermomix i form av nyheter, kampanjer, evenemang och recept.

Genom att välja "Fortsätt" godkänner du Simple Cooking Sverige AB medlemsvillkor.