How to earn your thermomix

Anna

“Jag blev konsulent eftersom jag såg det som ett enkelt sätt att tjäna ihop till min egen Thermomix®. Jag tänkte att det skulle bli enkelt att hitta sex personer som skulle kunna vara intresserade av Thermomix®. Och det var det! Som konsulent har jag fått en fantastisk extrainkomst som går att kombinera med mitt heltidsjobb. "

Anna:

“Det jag gillar med att vara Thermomix®-konsulent är att jag inte behöver lägga all min tid på det. Och jag har heller ingen fullspäckad kalender. Jag bestämmer själv när, hur och hur mycket tid jag jobbar med denna aktivitet. Utan press. Jag är min egen chef!

Så för mig är det bara att snappa upp de möjligheter jag råkar på i vardagen och följa upp tidigare försäljning så får jag snabbt kontakt med nya kunder som är intresserade av en demo, och som eventuellt köper en Thermomix®. Jag ägnar mig i regel åt detta några kvällar i månaden eller några timmar under helgen. Det beror på hur mycket jag vill satsa. Funkar jättebra för min del!

Det är flexibelt, enkelt och stimulerande. Och jag får göra det jag gillar: träffa människor och visa dem hur fantastisk och lättanvänd Thermomix® är!"

Läs detta vittnesbörd från Anna:

Ett praktiskt och populärt sätt att köpa en Thermomix är att tjäna ihop till den.

Du behöver bara hitta 6 personer som är intresserade av att köpa en Thermomix och du har 3 månader på dig. Hur gör du för att lyckas med detta? Om du har fastnat för Thermomix är den lätt att sälja in – du behöver bara visa varför du gillar den så mycket. Kan det bli enklare?

Läs mer:

Och du är inte ensam under tiden – vi ger dig all utbildning du behöver för att genomföra perfekta demonstrationer och guidar dig på vägen. Din framgång är vårt mål! Så därför backar vi upp dig hela tiden.

När du beslutar dig för att ge detta en chans är första steget att vi levererar en Thermomix till dig. Denna Thermomix använder du både hemma och vid dina demonstrationer. Och du behöver inte betala för den, du lägger bara en depositionsavgift på 2 600 svenska kronor. När du har sålt 6 maskiner blir du ägare till din Thermomix och får tillbaka dina 2 600 kronor.

Och om du under resans gång ändrar dig eller inte lyckas sälja alla sex maskinerna behöver du inte oroa dig. Det råder inget köptvång. Antingen kan du lämna tillbaka apparaten eller köpa den. Och om du bestämmer dig för att köpa den drar vi av ett belopp från totalpriset som proportionellt motsvarar antalet Thermomix-maskiner du sålt. Enkelt eller hur? Klicka här och ge det en chans!

Många som lyckats med att sälja 6 Thermomix-maskiner vill gärna fortsätta att sälja Thermomix efter den inledande perioden. Enkelt och i sin egen takt. Läs mer här om hur du kan bli en fristående konsulent.

 

Tre enkla steg för att bli konsulent:

ico_time

Var med på en informationsträff

Läs om fördelarna med att bli en oberoende Thermomix®-konsulent och hur detta kan förändra ditt liv.

Håll utkik efter nästa evenemang i närheten av dig.

ico_money

Skaffa en Thermomix® och ett startkit

För att bli konsulent behöver du en Thermomix® för dina demonstrationer.

Och om du inte redan har en ger vi dig möjligheten att få din egen Thermomix® genom att sälja dina första maskiner. På så sätt krävs ingen egen investering.

Och om du under processens gång känner dig osäker och ändrar dig kan du när som helst avbryta. Utan köptvång. Inte fientlig eller av någon typ. Väldigt enkelt!

ico_recipes

Delta i en kurs för nybörjare

Oroa dig inte. Vi ger dig de verktyg och den utbildning du behöver för att lyckas.

Och vi står vid din sida under hela upplärningsprocessen.

Din framgång är vårt mål! Så vi hjälper dig att nå dit.

Läs mer här om plats och tid för våra kommande informationsträffar.

Ta chansen.

Vi hoppas du vill inleda en inspirerande karriär som konsulent hos oss.

Skicka in formuläret så kontaktar vi dig för att reda ut dina frågor.

Ja tack. Jag vill gärna få information on Thermomix som nyheter, kampanjer, evenemang, recept,…

Genom att välja "Fortsätt" godkänner du Simple Cooking Sverige AB medlemsvillkor.