New TM6

BESTÄLL NU

thermo6

Nya TM6 liknar den redan innovativa TM5, men med många förbättringar:

Display

En mycket större LCD-skärm som gör det enklare att ta del av alla spännande möjligheter som nya TM6 har att erbjuda. Det blir lättare att navigera i den enorma receptbanken, använda guidad matlagning med steg för steg-anvisningar och planera veckans meny.

Uppkopplad

Nu med inbyggd internetanslutning. Nu behövs det inte längre några extratillbehör för att ta del av vår enorma receptbank med över 40 000 recept.

Våg

Den inbyggda vågen har förfinats för att navigera genom recepten snabbare, enklare och med mer precision – på gramnivå.

Tystare

Ännu mer diskret än tidigare, tack vare den nya avancerade motorn.

Nya funktioner

Och med fyra nya spektakulära funktioner utöver de 12 funktioner som redan fanns i TM5.

thermo6

Fyra nya fantastiska funktioner

Tillagning på hög temperatur

Nya TM6 kan hetta upp maten upp till 160 °C, vilket behövs för att bryna lök, grönsaker och kött eller göra sockerkristyr och kola.

Sous-vide

Vakuumtillaga kött, fisk, grönsaker och frukter i 0–12 timmar på temperaturer mellan 40–85 ℃ för ett fantastiskt mört och saftigt resultat.

Fermentera

Används för att göra hemmalagad yoghurt – med korrekt och konstant temperatur skapas en perfekt miljö för bakterietillväxt. Också lämplig för att sätta degar som kan jäsa i 12 timmar på temperaturer mellan 37–85 ℃.

Slow-cooking

Laga till upp till 800 gram kött i 1–8 timmar på temperaturer mellan 37–98 °C. Idealiskt för stuvningar och grytor, och perfekt för större köttstycken – resultatet blir ett mört kött som smälter i munnen.

Upptäck mer om de olika redskapen i nya Thermomix® TM6

Hur skulle det vara att ha en Thermomix?

Ta en titt på vad du skulle kunna laga till om du hade en Thermomix: mer än 40 000 rätter från hela världen och för alla tillfällen och specialdieter. Med bara några tryck på skärmen!

Är du redo?

Sluta fundera.
Bästa sättet är att prova själv!