Villkor

Våra användarvillkor

Med anledning av GDPR* har vi reviderat våra villkor och kompletterat dem med en Integritetspolicy som mer i detalj beskriver hur vi sparar och analyserar dina personuppgifter.

* Allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr. 2016/679) eller GDPR (General Data Protection Regulation), är en ny EU-förordning som träder i kraft den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen.

Prenumeration på Thermomix Sveriges nyhetsbrev

Att prenumerera på Thermomix Sveriges nyhetsbrev kostar ingenting.

Allt du behöver göra för att få våra nyhetsbrev är att registrera din e-postadress och ditt namn (och i vissa fall även andra uppgifter om dig själv) på vår webbplats eller på någon av våra blanketter där vi erbjuder denna möjlighet. Det är bara när du aktivt accepterar att registrera dig på vår sändlista som du kan börja få nyhetsbrevet.

Förmåner, erbjudanden och information för prenumeranter av Thermomix Sveriges nyhetsbrev

Om du har registrerat dig för nyhetsbrevet kan du få personligt anpassad eller allmän information och erbjudanden från Thermomix Sverige. Du får också anpassade nyheter, produktrekommendationer, inspiration, inbjudningar till event och olika förmåner.

Vi kommunicerar oftast via e-post, sms, brev och thermomix.se, men ibland använder vi oss också av digital annonsering på externa webbsidor (t.ex. Facebook).

Baserat på uppgifterna vi samlar in om dig, till exempel inköps- och klickhistorik på vår webbplats, kan vi göra en analys på segments-, individ- eller övergripande nivå. Insikterna från analysen utgör grunden för vår kommunikation med dig och vilka erbjudanden, förmåner och vilken information som visas. Med hjälp av analysen kan vi undvika att skicka information till dig som du skulle kunna uppfatta som onödig eller ointressant. Analysen innebär att vi behandlar dina personuppgifter, vilket är nödvändigt för att tillgodose vårt och vår kunders berättigade intresse (rättslig grund) av att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system. Vi kommer huvudsakligen att samla in uppgifter direkt från dig, men för att kontrollera att vi har rätt adress till dig kan vi också behöva kontrollera uppgifterna mot offentliga register. Vi sparar uppgifterna till dess att prenumerationen upphör eller under en period om 36 månader efter att vi samlat in uppgifterna.

Simple Cooking Sverige AB (Simple Cooking), org.nummer: 559106-3010, med adress NÄRKESGATAN 6 BV, Stockholm, är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information om vilka personuppgifter Simple Cooking har registrerat om dig och hur vi använder uppgifterna, eller om någon uppgift skulle vara felaktig och du vill att vi ska rätta den. Du kan till exempel skicka ett e-postmeddelande till info@simplecooking.se så ska vi försöka besvara alla dina frågor.

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter och dina fullständiga rättigheter i vår integritetspolicy

Giltighet och uppsägning

Din prenumeration på Thermomix Sveriges nyhetsbrev gäller tills vidare. Du kan säga upp din prenumeration när som helst genom att kontakta oss. När din prenumeration upphör raderas alla personuppgifter som samlats in och behandlats i enlighet med dessa villkor.

Ändringar av användarvillkor

Simple Cooking förbehåller sig rätten att ändra villkoren för nyhetsbrevsutskick. Vi meddelar dig alltid innan en villkorsändring börjar gälla, antingen på thermomix.se eller via e-post. Om det rör sig om väsentliga ändringar meddelar vi dig i god tid innan dessa börjar gälla och vi kommer också att förklara innebörden av ändringarna.

Kontaktuppgifter

Vid frågor om vårt nyhetsbrev, kontakta oss på info@thermomix.se.

Senaste versionen av medlemsvillkoren 2018-05-20